Arsuz Beledyesi

BAŞKAN ÜSTÜN “ARSUZ HALKI İÇİN...

BAŞKAN ÜSTÜN “ARSUZ HALKI İÇİN HAYIRLI OLANI YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

16 Mayıs 2024

Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, Mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde incelemelerine devam ediyor.

Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, birim müdürleri ile birlikte, sorunları yerinde görüp hızlı müdahale etmek adına mahallelerde incelemeler gerçekleştirmeye devam ediyor. Tüm mahallelerde sorunları tespit etmek adına mahalle muhtarı ve yetkili birimlerle çalışmalara aralıksız devam edeceklerini belirten Başkan Sami Üstün, “Derdimiz Arsuz Dermanımız Arsuz diyerek çıktığımız bu yolda mahalle sakinlerimizin huzuru ve rahatlığı için, mahallelerimizde birebir incelemeler gerçekleştiriyoruz. Mahalle muhtarlarımız ve birim müdürlerimizle ivedilik gerektiren ve ihtiyaç duyulan çalışmaların yapılması adına çalışmalarımızı planlıyor, hayata geçiriyoruz. Her gün bir ya da iki mahallemizi ziyaret ederek yerinde inceleme ve tespit çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Tespit edilen sorunları çözmek adına yetkili birime aktarıyor ve takibini sağlıyoruz. Sonuç odaklı çalışmalara devam edecek ve Arsuz halkı için hayırlı, sağlıklı ve huzurlu olanı yapmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.