Arsuz Beledyesi

‘ARSUZ BELEDİYESİ HAYVAN REHAB...

‘ARSUZ BELEDİYESİ HAYVAN REHABİLİTASYON MERKEZİ’ YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR!

30 Mayıs 2024

Arsuz Belediyesi, sokak hayvanları için Barınak ve Rehabilitasyon Merkezi yapım işine hız kesmeden devam ediyor.

Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün’ün koordinesinde gerçekleştirilen, Arsuz Belediyesi yeni Hizmet Binası’nın üst tarafında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Arsuz Belediyesi, özellikle Arsuz, Hatay ve Ülkenin de öncelikli sorunlarından biri haline gelen başıboş sokak hayvanları için çalışmalar gerçekleştiriyor. Arsuz Belediyesi tarafından, bir yandan Şişli – Arsuz Psiko Sosyal Destek Merkezinde yürütülen kısırlaştırma, iç ve dış parazit aşısı çalışmaları devam ederken diğer yandan sokak hayvanlarına yönelik yeni alanlarda çalışmalar gerçekleştiriliyor. Sokak hayvanlarına yönelik, kısırlaştırma, barınma ve bakımının yapılacağı tesis en kısa sürede bitirilip faaliyete geçirilecek.